×

Вхід

Користувачу Бізнесу
Користувачу
Оплата штрафів ПДР
Розробникам
API Модулі CMS
Особистий кабінет

Дмитро Зарахович став учасником UAINSUR.TECH DAY

Засновник та керуючий партнер UAPAY Дмитро Зарахович взяв участь у панельній дискусії: “Кооперація страхових компаній та фінансового сектора”.

Панельна дискусія відбулася у рамках головної онлайн-події року у сфері інновацій у страхуванні – UAINSUR.TECH DAY. Організатор події – Ukrainian Fintech Association.

“Нещодавно UAPAY виступив платіжним партнером Електронного Кабінету Водія, в їхньому новому продукті по вибору та купівлі страхового поліса від страхової компанії. Ми забезпечили прийом платежів і розрахунок безпосередньо зі страховою компанією, уклали договори на прийом платежів з страховими компаніями-учасниками проєкту, провели реєстрацію і настройку і синхронізувалися з розробниками кабінету водія, – зауважив Дмитро.

Відтепер, будь-який власник авто має можливість вибрати і придбати страховий поліс ОСАГО прямо зі свого кабінету водія. Це яскравий приклад страхової діджиталізації в Україні. Що ж стосується впливу пандемії на сферу страхування, то, на мою думку, наразі виграють ті страховики, які змінюють клієнтські звички. За прогнозами експертів, в 2021 році майже вся галузь перейде на insurtech”.

UAINSUR.TECH DAY – це доступ до найвпливовіших думок галузі, які створюють майбутнє трансформації страхування та розвитку InsurTech напрямку. Спікери висловили свої думки з приводу впливу пандемії на розвиток страхового сектору, прискорення діджиталізації, пошук та впровадження фінтех-рішень.

Розмір шрифту
Контрастне зображення