×

Вхід

Користувачу Бізнесу
Користувачу
Оплата штрафів ПДР
Розробникам
API Модулі CMS
Особистий кабінет

Благодійні організації як надійний спосіб переказати свої кошти на допомогу

Вже два місяці ми приймаємо виклики та знаходимо свою справу. Хтось взяв до рук зброю і героїчно боронить нашу землю, дехто купує  екіпірування для солдатів, забезпечує їх їжею, хтось працює над відновленням інфраструктури зруйнованих міст. Є ті, хто піклуються про поранених, або переселенців.

А хтось вже встиг створити благодійну організацію чи розширює сферу діяльності вже тієї, що існує. Благодійні фонди не просто збирають кошти. У своїй галузі вони стають професіоналами з надання допомоги. Вони знають, де дістати необхідні речі та кому вони однозначно допоможуть. Також фонди прозоро звітують та забезпечують комплексну роботу згідно зі своїм напрямком діяльності. Учасниками фондів стають експерти, що залучають інших до благодійності, надають юридичну та психологічну допомогу своїм підопічним.

Ми хочемо відчувати себе корисними й тому шукаємо різні способи допомогти. Надійним способом є звісно донати у благодійні організації. Від UAPAY як національного платіжного сервісу пропонуємо детальніше розглянути діяльність фондів, які є безпосередніми партнерами сервісу. Реквізити для донату знаходяться на головних сторінках сайтів БО.

“МІЖНАРОДНИЙ БФ “УКРАЇНО! Я ЗА ТЕБЕ!”
Благодійний фонд займається виробництвом бронежилетів, яких катастрофічно не вистачає в Україні, а замовляти з-за кордону довго і дорого. Саме цей проєкт фонду називається «Броніки для котиків».

Ціна на бронежилети на сайті символічна, кожен жертвує стільки, скільки може. Адже їх не продають, а тільки збирають кошти на пошив. Після пошиття всі бронежилети передають ВСУ, теробороні та поліції. 

ГС “УКРАЇНСЬКИЙ ФОНД ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ ТА ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ”
Громадська спілка створена для підтримки ініціатив з підвищення рівня енергоефективності будівель, впровадження екологічних стандартів безпеки ЄС в Україні.

З початком війни в Україні вони переорієнтувалися та започаткували окрему гуманітарну програму – для підтримки захисників України та населення країни.

Головні напрями гуманітарної допомоги:

  • евакуація населення України;
  • допомога з їжею для забезпечення захисників України та населення України;
  • допомога з розселенням;
  • гуманітарна допомога;
  • проведення активної інформаційної кампанії щодо поширення інформації про події, що відбуваються в Україні. 

Також волонтери думають про майбутнє. Спільно с офісом віцепрем’єр-міністра з питань Євроінтеграції вони розробляють програму швидкого будівництва спеціальних поселень для біженців.

БФ “ТАМ ДЕ ЖИВЕ НАДІЯ”
Support Ukrainian Army – це платформа, де можна оплатити виробництво необхідних речей для воїнів, які захищають Україну від російської агресії.

Команда волонтерів спочатку збирали кошти на величезний спектр потреб ЗСУ та ТРО, але з часом вирішили сфокусуватись на виробництві необхідних речей. Адже локальне виробництво більш важливе, ніж пошук готової продукції, яку вже занадто складно знайти.

Через “інтернет-магазин“ можна обирати, що проспонсорувати та оплатити. Ці кошти БФ передає виробникам, які виготовляють і відправляють продукцію для ЗСУ в гарячі точки.

Також волонтери надають гуманітарну допомогу для людей, які постраждали від російської агресії та військовим, які боронять нашу країну від ворогів. Звіт можна подивитися за посиланням

БО “МІЖНАРОДНИЙ БФ “ЛЮДИ СВІТУ”
Волонтери розпочали Благодійну Програму “Відновлення, збереження, розвитку та підтримки України” на період з 04.03.2022 по 01.03.2025 року. 

Вони збирають кошти на діяльність направлену на: 

  • забезпечення можливості отримання безкоштовної психотерапевтичної допомоги для тих, хто втратив близьких, зазнав тортур, насилля, гвалтування з боку окупантів
  • створення самодостатніх та автономних еко-поселень для біженців та переселенців
    створення реабілітаційних центрів для дітей сиріт, літніх людей та домашніх тварин
  • створення родильних центрів для вагітних жінок, що надасть можливість зберегти життя майбутньому
  • впровадження новітніх наукових технологій, що надасть можливість отримати економічну незалежність, створювати та впроваджувати інноваційні проекти
  • відновлення роботи та створення нових сучасних теплиць, ферм, виробництв для забезпечення життєдіяльності населення України.

БО “КОМІТЕТ БОРОТЬБИ З КОРУПЦІЄЮ В ДЕРЖАВНИХ ТА ПРАВООХОРОННИХ ОРГАНАХ ВЛАДИ УКРАЇНИ”
Благодійна організація разом з добровольчим формуванням Хмельницької територіальної громади No 3/30 надають допомогу жителям України, які постраждали від вторгнення окупаційних військ. Волонтери обрали такі напрямки:

  • займаються організацією гуманітарних вантажів, військового спорядження, амуніції для потреб ЗСУ та ТРО.
  • надають гуманітарну допомогу біженцям, жителям міст та селищ, де склалася гуманітарна та епідеміологічна криза;
  • сприяють евакуації на територію західної України дітей сиріт та дітей з мамами, людей похилого віку.
  • організовують пункти прийому евакуйованих людей у безпечні місця з подальшим облаштуванням тимчасового житла та забезпечують їжею, одягом, медикаментами, засобами особистої гігієни тощо.
  • організовують штат вчителів, вихователів, нянечок та психологів, бо велика частина переселенців – це маленькі діти, і навіть сироти.

БО “БФ “БЕРЕГИНЯ УКРАЇНА”
Благодійний фонд, який тільки розпочав свій шлях, але вже встиг зробити свій вклад у боротьбу з російською агресією. Нещодавно вони придбали та передали автомобіль у зону бойових дій. На постійній основі фонд забезпечує військових необхідними автозапчастинами, взуттям та одноразовим посудом. Зараз триває збір коштів на закупку тактичних турнікетів для комплектування персональних аптечок. 

Переказати кошти на благодійні організації можна за реквізитами на сайтах. 

Як саме організації отримують кошти на свої рахунки?
Через систему UAPAY кошти з вашої карти потрапляють на рахунок Благодійного Фонду. Вони не можуть бути використані не за призначенням – кошти будуть перераховані на рахунки юридичних осіб виробництв, продукція яких виставлена на сайті.
Пам’ятайте! Найнадійніший спосіб допомагати – це обрати фонд, що гарантує збереження і цільове призначення вашого пожертвування.

Розмір шрифту
Контрастне зображення