×

Вхід

Користувачу Бізнесу
Користувачу
Оплата штрафів ПДР
Розробникам
API Модулі CMS
Особистий кабінет

БУДЬ ВДОМА – ЗАМОВЛЯЙ ПРОДУКТИ ОНЛАЙН

За деякими підрахунками, середній українець витрачає на шопінг близько 400 годин на рік. Значна частка від цієї цифри припадає на чи не щоденну купівлю продуктів харчування. Але навіщо витрачати своє життя на такі буденні завдання, коли вони, до того ж, наражають вас на небезпеку ураження коронавірусом та іншими інфекціями? Нещодавно ми повідомляли про роботу над новим проектом на платформі OLX – кур’єрську доставку продуктових наборів. Сьогодні можемо урочисто оголосити, що проект стартував: OLX в партнерстві з UAPAY, «Нова пошта» та «ЕКО маркет» запустили адресну доставку продуктових наборів для жителів Києва.

Отже тепер можна придбати продуктові набори, не виходячи з дому. Для цього лише треба обрати на сайті http://foodsets.olx-business.com/ продуктовий набір, вказати адресу доставки та оплатити його онлайн за допомогою платіжного сервісу UAPAY. Притому якщо покупець вже користувався раніше сервісом «OLX Доставка», дані його банківської картки будуть завантажені автоматично. Далі кур’єр «Нова пошта» швидко доставить продукти за вказаною адресою.

Наразі споживачам запропоновано три варіанти наборів, що містять найбільш необхідні та популярні продукти за ціною 215 грн, 289 грн та 549 грн. Більш детальну інформацію щодо переліку продуктів можна отримати на сайті http://foodsets.olx-business.com/.

«Здоров’я та безпека споживача грають для нас надзвичайно велике значення. В 2017 році ми впровадили разом з OLX перший в Україні escrow-сервіс – OLX Доставка. Сьогодні разом з партнерами ми беремо участь в проекті по запуску сервісу доставки продуктів. Відтепер кожен киянин отримає можливість купувати не тільки безпечно, але й економити свій час», – наголосив Дмитро Зарахович, керуючий партнер UAPAY.

Розмір шрифту
Контрастне зображення